El Centre Cultural Parroquial és l’entitat cellerenca dedicada a promoure la cultura i el lleure més veterana del poble. Es va fundar l’any 1906 al voltant de la parròquia amb un conjunt de bones intencions i un grup de voluntaris culturals.

 

El teatre i el cant coral van ser les primeres fites que es van marcar. Gràcies a aquesta empenta avui podem gaudir dels Pastorets i de la coral Rossinyol de Sales, que han celebrat recentment els centenaris respectius.

 

Amb el pas el temps, el Centre ha anat oferint diversos serveis segons les circumstàncies. Actualment, a més del teatre i del cant, manté viva la celebració de la festa de la Matança del Poc que, cada any, pel març, aplega uns quants milers de persones. La tradició del Foc de Sant Joan, de la Castanyada, dels aplecs populars, les sardanes, les xerrades i cursets, les sessions de cinema, les sortides i passejades, els espectacles infantils, animen, gairebé cada setmana,la vida del poble.

 

És una entitat sense ànim de lucre els responsables, socis i simpatitzants de la qual fan possible mantenir uns actes i unes instal·lacions que estan oberts a tothom.